Argireline

Argireline voor de huid

Argireline en Elastine zijn peptide ’s en opgebouwd uit aminozuren, de bouwstenen voor eiwitten. Eiwitten zijn essentieel voor de structuur en functie van de organen van jouw lichaam, inclusief jouw huid. Collageen en Elastine zijn stoffen die cruciaal zijn voor een stevige, dikke huid. Dermatologen zeggen dat Argireline het dichtst in de buurt komt van Botox dat je kunt krijgen. Maar in tegenstelling tot Botox is Argireline peptide volkomen veilig Argireline is een anti-verouderingspeptide dat krachtige effecten op de huid heeft

Feiten controleren

Wat is Argireline-peptide?

Argireline is een keten van aminozuurpeptiden die krachtige antiverouderingseigenschappen heeft. Het wordt ook Acetyl Hexapeptide-8 genoemd. Dit is een peptide dat nodig is voor de aanmaak van collageen en elastine. Het lijkt erg op Botox en heeft vergelijkbare functies. Het is bijvoorbeeld zeer effectief bij het gladstrijken van rimpels en expressielijnen op de huid, en onderzoek heeft dit positieve effect bevestigd. 

De voordelen van Argireline voor de huid zijn uitgebreid. Deze stof is goed voor mensen die de tekenen van veroudering willen tegen gaan en wegwerken. Daarnaast is het ook effectief bij de behandeling van een droge huid. Argireline-peptide biedt hydraterende voordelen en wordt soms gecombineerd met hyaluronzuur om de gevoelige huid nog meer te hydrateren.

Argireline: hoe werkt het?

Argireline remt de afgifte van de neurotransmitter acetylcholine in de hersenen, en dit vermindert de contracties in de spieren van uw gezicht. Hierdoor lijkt het alsof je minder zichtbare rimpels en fronsrimpels heeft.

Argireline-peptide induceert ook de productie van extra collageen in het lichaam. Collageen komt van nature voor in de huid, maar neemt na verloop van tijd af. Als gevolg hiervan kan dit leiden tot rimpels en een verslapte huid. Collageen maakt de huid steviger en elastischer, en dit helpt rimpels en fijne lijntjes onder de ogen glad te strijken. Ook hydrateert het de huid, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

Wat Argireline onderscheidt van andere peptiden, is dat het de eerste peptide is die specifiek gericht is op het werken aan dynamische rimpels, die worden veroorzaakt door herhaalde Naast het voorkomen van spierbewegingen, stimuleert Argireline ook de aanmaak van collageen en kan het de hydratatie in je huid verhogen. Argireline werkt vooral goed bij mensen met dynamische rimpels op het voorhoofd of rond de ogen