Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Colloïdaal zilver als antibioticum.

 
Werking tegen virussen, bacteriën parasieten en schimmels
 
Colloïdaal zilver
De Amerikaanse arts Farber is een wetenschappelijk onderzoeker. Door de ziekte van lyme die hem bijna fataal werd, kwam hij op het spoor van colloïdaal zilver. De behandeling met de reguliere antibiotica leverde hem candida schimmelinfectie op. Door zichzelf te behandelen met colloïdaal zilver heeft hij zich van de ziekte van Lyme en candida kunnen genezen. Colloïdaal zilver heeft zijn effect effectief bij dr. Faber bewezen in het bestrijden van de ziekte van Lyme. Het heeft bij hem de  Spirochetes borrelia burgdorferi vernietigt , een bacterie die verantwoordelijk is voor deze ziekte, en zelfs de muterende vormen ervan. Het is verder een van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida (schimmelinfectie) in al haar verschijningsvormen. Bij het gebruik van het colloïdaal zilver is er binnen 24 tot 48 uur resultaat te verwachten. Dokter Faber is de schrijver van het boek dus “The Micro Zilver Bullet”. Het bevat zoveel (medische) informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut,
gezondheidsinstantie, ministerie en geïnteresseerde lezer op het bureau zou moeten liggen. Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum zonder bijwerkingen!
 
Wat is het
Het zijn in gedistilleerd water zwevende en elektrisch geladen zilverdeeltjes die extreem klein zijn: tussen 0.01 en 0.001 micron in diameter. De zilverdeeltjes zijn kleiner dan de afmeting van een virussen en hebben daarom het vermogen hier in de penetreren en ze zo te elimineren.
 
Colloïdaal zilver
werd gebruikt als antibioticum tegen virussen, bacteriën parasieten, schimmels en andere uitwassen het is een natuurlijk middel is vele jaren door de medische wereld gebruikt onder andere begin 1900, maar was toen te duur maar was succesvol gebleken mij meer dan 650 gezondheidsproblemen
 
Waar op te letten
Indien men geen zuiver water of  zout toevoegt tijdens het aanmaken van het colloïdaal zilver dan kan het zijn dat men na verloop van tijd een blauwe huid krijgt. Dit geldt alleen als het colloïdaal zilver niet goed is aangemaakt.