Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Goudwater het middel van de toekomst?

 

Colloïdaal Goud, Zilver, Platina en Indium
 
De enige echte superformule voor
 
Verjonging?
 
 
 
nu in het heden het Levenselixer?
 
Goudwater, of ook of ook wel colloïdaal goud genoemd, bestaat uit één element, alleen goud. Ook bestaan er samenstellingen van colloïdale en isotone/frequentie-vorm producten als goud, zilver, platina en indium in één formule. Dit is dan ook een unieke formule die op de markt is gebracht. Het product wordt in de volksmond  Goudwater of colloïdaal goud genoemd. Een tweede product dat zoveel effect heeft op vitaliteit/energie en het regenererende/verjongend  en spiritueel vermogen van de mens moet nog geboren worden, wat wil zeggen dat er geen tweede van dit product bestaat dat dezelfde krachtige uitwerking heeft. Dit product kan een zeer groot effect hebben op onze levensverwachting, dit omdat het een anti-agingproduct is en daardoor de verwachting van het aantal levensjaren van de mens enorm kan doen toenemen en wel met een zeer goede levenskwaliteit. Jong en vitaal blijven dus tot op een zeer hoge leeftijd. Een colloïdaal product dat goud, zilver, platina en indium bevat gaan de onderlinge stoffen een speciale interactie aan welke na enige tijd van gebruik een zeer sterk positief effect kan hebben op onze vitaliteit en uiterlijk; de vitaliteit kan terugkeren, rimpels kunnen verzachten of helemaal verdwijnen, ook kunnen haren en de natuurlijke haarkleur terugkomen. De werkzaamheid van dit middel is vaak al binnen 1 á 2 dagen te ervaren.
Alles in het leven draait om energie, zonder energie is er geen leven. Dit deels Colloïdale isotone/frequentie middel van goud, zilver, platina en indium geeft energie/vitaliteit in zeer korte tijd en geeft je dus een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren. In de meeste gevallen kan men al binnen 2 dagen veranderingen bespeuren welke in de loop van weken, maanden en jaren alleen maar zichtbaarder en voelbaarder zullen worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook kan de geestelijke stabiliteit enorm toenemen. Wat wil zeggen dat men veel beter in zijn/haar kracht en gezondheid komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men dit colloïdale product gebruikt komt men er vaak achter dat dit niet het geval is en dat door het gebruik van dit product men vele malen energieker, rustiger en levenslustiger/vrolijker is geworden wat men eerst niet voor mogelijk had gehouden.
 
De symptomen van een lage energie/niet in balans zijn, kunnen zijn: onzekerheid, angsten, depressie, slecht kunnen slapen, je overal druk om maken, stress, zorgen, vermoeidheid bij het opstaan in de ochtend of vermoeidheid aan het einde van de dag, snel boos zijn, opvliegendheid, geen lust hebben iets te doen. Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie.
 
Deze colloïdale isotone/frequentie-vorm  formule van goud, zilver, platina en indium werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Dit product is een revolutionaire doorbraak als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging en vitaliteit. Het is het enige meest geavanceerde product in zijn soort. Na enige dagen kan de vitaliteit al enorm toenemen en na enkele weken of maanden zullen vele mensen kunnen constateren dat de huid weer strakker wordt en rimpels en ook ouderdomsvlekken af kunnen gaan nemen. Ook is het mogelijk dat het lichaam een figuurcorrectie ondergaat zonder daarbij gewicht te verliezen. Men gaat dus veel slanker lijken /worden. Men kan opmerkingen krijgen van andere mensen: “Wat zie jij er goed uit, heb jij een verjongingskuur gehad, je ziet er veel jonger uit”. Sommige mensen ervaren de uiterlijke resultaten al binnen enkele dagen tot weken, houdt er rekening mee dat niet iedereen hetzelfde is er niet iedereen hetzelfde reageert. Bij veel mensen kan het zo zijn dat de uiterlijke resultaten van minder rimpels, meer hoofdhaar en het terugkeren van de natuurlijke haarkleur, na een half jaar echt duidelijk zichtbaar wordt.
 
Een stukje geschiedenis
Onsterfelijkheid of de steen der wijzen die het leven met 1000 jaar zou kunnen verlengen, waar al zo lang naar gezocht wordt? De tijd zal leren wat de dit product ons zal brengen. Alchemisten zoals Nicolaas Flamel en graaf van Saint- Germain die beweerden de steen der wijzen te hebben gevonden en dus 1000 jaar zouden kunnen leven, zochten er honderden jaren geleden al naar. Of het hen is gelukt? Dat zullen we nooit weten, maar als wij de legendes moeten geloven, ja! Informatie hierover is op internet terug te vinden.
 
Tijdens de middeleeuwen ontwikkelden alchemisten een “goudelixer” dat ogenschijnlijk kon zorgen voor verjonging en een perfecte gezondheid. Paracelsus, de voorganger van de moderne farmacologie, die tevens één van meest bekende alchemisten/chemici was, ontwikkelde medicijnen uit metaalmineralen, waaronder goud. Paracelsus kende het gebruik van goud tegen Syfilis en Lepra.
Ook Edgar Cayce, Amerika’s meest beroemde paragnost vertelde in de jaren ’30 van de vorige eeuw al dat goud en zilver, op de juiste wijze toegediend, de levensverwachting bijna kan verdubbelen.
De Chinezen gebruiken al eeuwen gouden munten bij het koken van rijst om het lichamelijke goud gehalte op peil te houden.
 
Het ontstaan van goud
Goud is al aanwezig op Aarde sinds het ontstaan van de planeet zelf, maar het is niet gevormd op Aarde omdat voor de productie ervan fusiereacties nodig zijn. Zulke reacties vinden plaats in de kern van sterren waar zich waterstof bevindt. Door de immense zwaartekracht worden deze deeltjes op elkaar ingedrukt. Hierdoor treden er fusiereacties op waarbij waterstof (H) omgezet wordt in helium (He). Helium zelf wordt op den duur omgezet in koolstof door specifieke kernfusiereacties. Als een ster voldoende zwaar is kunnen nog andere reacties plaatsvinden waarbij onder meer het zware metaal goud gevormd wordt. Dit proces gebeurt vrijwel aan het einde van de levensduur van een ster waarbij de ster afkoelt en de druk in de kern toeneemt. Uiteindelijk implodeert de ster onder zijn eigen gewicht tot een supernova waarbij de buitenste lagen van de ster, en dus ook het goud, worden weggeblazen. Dit gebeurt met eventuele kernreacties waarbij ook nog goud wordt gevormd.
 
Goud behoort tot de zogeheten edelmetalen. Scheikundig gezien zijn edelmetalen, metalen die niet onderhevig zijn aan oxidatie of zuur. Dit veroorzaakt ook de duurzaamheid van deze metalen. Binnen deze categorie edelmetalen is heeft goud weer uitzonderlijke duurzame eigenschappen.
 
 
De mineralen goud, zilver, platina en indium nader bekeken
 
Wat is colloïdaal goud?
Colloïdaal Goud (ook wel goudwater) is het zuivere element goud, opgelost in zuiver water. Het is goud in ionische vorm. Alleen planten kunnen goud uit de bodem omzetten in deeltjes die net zo klein zijn als de deeltjes in colloïdaal goud. Dit doen planten op dezelfde manier waarop ze ijzer of andere metalen/mineralen omzetten. Ze halen het metaal (dat ons lichaam niet rechtstreeks kan opnemen) uit de grond en veranderen deze naar de ionische of colloïdale vorm die we wél kunnen opnemen. De deeltjes zijn zo klein dat ze in zuiver water blijven zweven. Net zoals u nooit op spijkers zou gaan kauwen om ijzer binnen te krijgen, moet u goud nooit in zijn vaste vorm innemen: het is giftig en zorgt voor problemen met de spijsvertering, de nieren en dergelijke. Hoewel metaalhoudend goud als folie overal ter wereld uitwendig wordt gebruikt om mensen te behandelen die lijden aan artritis, zal geen enkele huisarts zijn patiënten het ooit in vaste vorm voor inwendig gebruik voorschrijven.
 
De kleur en het produceren van colloïdaal goud
Colloïdaal goud wordt vervaardigd met behulp van elektrolyse. Hierdoor ontstaan elektrisch geladen gouddeeltjes (goudionen) in puur zuiver water, zonder kunstmatige toevoegingen. Op sommige websites wordt vermeld dat colloïdaal goud violet van kleur behoord te zijn. Als  colloïdaal goud violet van kleur is dan houdt dit in dat het onder hoge spanning geproduceerd wordt en dan zijn de deeltjes grover dan wanneer colloïdaal goud wordt geproduceerd onder een lage spanning en dan is het heel zacht geel van kleur. Dit laatste is veel beter omdat je dan zeker geen stapeling van goud in je lichaam krijgt en dat het goud dan veel beter op genomen wordt. Ook is het aantal parts per milliliter (PPM) in dit product niet van belang omdat het deels om een isotone/frequentie vorm gaat en deels om de colloïdale stoffen goud, zilver, platina en indium. Dit is dan een heel ander product  dan wat andere leveranciers produceren/verkopen en is daarom ook niet vergelijkbaar met dit product. Mensen die meer vertrouwen in producten/beschrijvingen hebben die op diverse websites vermeld staan moet dit product dan ook zeker niet kopen als ze meer vertrouwen in andere producten hebben.
 
Isotone/frequentie vorm
 
Het product bestaat onder andere uit colloïdaal goud, zilver, platina en indium en in de isotone/frequentie-vorm hiervan. Aangeraden wordt om dit product niet in contact te brengen met elektromagnetische velden zoals bijvoorbeeld bij Dect-telefoons, magnetrons enzovoort. Dit omdat de werking van het product hierdoor verstoord kan worden.  Dit hier beschreven product is namelijk  zijn tijd ver vooruit. Dit kan men waarnemen in de zin van veel meer energie en een duidelijk positieve uiterlijke verandering. Dit laatste kan zich uiten in minder rimpels en afnemen van huidverzakkingen.
 
 
De invloed van colloïdaal goud
Dr. Robert Koch ontdekte in 1890 dat de bacil die Tuberculose veroorzaakt, niet kon leven in de buurt van goud. Daarna werd al snel ontdekt dat goud een goede invloed heeft op andere gezondheidsproblemen. De medische wetenschap heeft verder ook vastgesteld dat het lichaam allerlei benodigde mineralen in een colloïdale, isotone/frequentie -vorm sneller en beter opneemt dan via pillen of poeders. Nu al heeft de nieuwe, super geavanceerde colloïdale technologie colloïdale mineralen en producten met sporen van mineralen op de markt gebracht die opmerkelijke, zelfs revolutionaire resultaten geboekt hebben, zo melden ook klanten die deze middelen gebruiken. Colloïdaal goud kan zich naar alle delen van het lichaam verspreiden. Ook vanuit de Nederlandse academisch-medische wereld komen steeds vaker onderzoeksresultaten naar buiten, welke duiden op een wetenschappelijk aantoonbare positieve werking van goud in deze vorm. Terwijl goud al decennia lang gebruikt wordt bij de behandeling van diverse aandoeningen.
 
Wat doet colloïdaal goud
Het kan onder andere een algeheel gevoel van welzijn creëren, het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleren en dus een goede ondersteuning zijn bij gezondheidsproblemen. Tevens kan het goudwater de vitaliteit verhogen en zorgen voor een beter concentratievermogen bij bijvoorbeeld studie en beroep.
Het goud op zich heeft geen bacteriedodende/antibiotische werking, maar het heeft volgens diverse publicaties wel effect op lichamelijke aandoeningen en het heeft eveneens volgens deze bronnen een emotioneel herstellend en harmoniserende werking. Het goudwater werkt tot in de kern van de materie, de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens, dit is de eerste energielaag direct om het fysieke lichaam. Het is zeer heilzaam voor de organen, met name voor de hersenen en het hormonaal stelsel. Tevens biedt goudwater bescherming tegen alle straling die een negatief effect op onze gezondheid kunnen hebben, zoals onder andere straling van zendmasten, aardstralen, enzovoort, enzovoort. Uit recente Nederlandse academisch-medische onderzoeken (Universiteit van Twente i.s.m. AMC Amsterdam, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en RIVM) blijkt onder meer, dat goud zich met behulp van nanotechnologie kan hechten aan tumorcellen bij kankerpatiënten, waardoor effectieve behandeling mogelijk is door middel van verhitting door infrarood straling. U kunt dit vinden door te zoeken in Google onder “piepkleine gouddeeltjes pakken tumor aan”.
 
Colloïdaal zilver
De Amerikaanse arts Farber is een wetenschappelijk onderzoeker. Door de ziekte van lyme die hem bijna fataal werd, kwam hij op het spoor van colloïdaal zilver. De behandeling met de reguliere antibiotica leverde hem candida schimmelinfectie op. Door zichzelf te behandelen met colloïdaal zilver heeft hij zich van de ziekte van Lyme en Candida-infectie kunnen genezen. Dokter Faber is de schrijver van het boek dus “The Micro Zilver Bullet”. Het bevat zoveel (medische) informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut,
gezondheidsinstantie, ministerie en geïnteresseerde lezer op het bureau zou moeten liggen. Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum zonder bijwerkingen!
 
 
Wat is het
Het zijn in gedistilleerd water zwevende en elektrisch geladen zilverdeeltjes die extreem klein zijn: tussen 0.01 en 0.001 micron in diameter. De zilverdeeltjes zijn kleiner dan de afmeting van een virussen en hebben daarom het vermogen hier in de penetreren en ze zo te elimineren.
 
 
In een laboratorium werd bij een in vitrotest (in glas of een reageerbuis) aangetoond dat colloïdaal zilver binnen 24 minuten het Aids virus in doodt! Het zilver is bijzonder effectief op het gebied van allerlei bacteriën, virussen en schimmels.  Bij het gebruik van het colloïdaal zilver is er binnen 24 tot 48 uur resultaat te verwachten. Wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat alle schadelijke bacteriën en virussen die in vitro in aanraking komen met het colloïdaal zilver gedood worden.
 
 
Colloïdaal zilver
 
Niet tegelijk met andere medicijnen innemen
Antibioticum tegen virussen, bacteriën parasieten, schimmels en andere uitwassen
Heeft een sterk positief effect op allerlei ontstekingen ook uitwendig
Het is een natuurlijk middel
Is vele jaren door de medische wereld gebruikt onder andere begin 1900, maar was toen te duur
Is succesvol gebleken mij meer dan 650 aandoeningen
Kan veel aandoeningen  voorkomen en het immuunsysteem versterken
 
Waar op te letten
Indien men geen zuiver water of  zouten toevoegt tijdens het aanmaken van het colloïdaal zilver dan kan het zijn dat men na verloop van tijd een blauwe huid krijgt. Dit geldt alleen als het colloïdaal zilver niet goed is aangemaakt!
 
Colloïdaal platina
Platina is een mooi zilverwit edel metaal, in zijn pure vorm. Eigenschappen die aan platina worden toegeschreven zijn o.a. regeneratie van weefsel. Brengt vrouwelijke eigenschappen in balans. Versterkt het geheugen.
Wordt gebruikt om de  mentale energie te verhogen, de concentratie te verbeteren, de mentale scherpzinnigheid te verbeteren, het vermogen tot creativiteit  te verbeteren. Het middel zou het mogelijk maken om helder te dromen en het geheugen te verbeteren. Wat sommigen ook interessant vinden, is dat er wordt beweerd, dat het  de libido voor zowel man als vrouw vergroot en het DNA doet herstellen.
 
Wat is Indium en wat doet het
Indium is een natuurlijk (zacht) zilverachtig super metaal (sporenelement) en het zeldzaamste mineraal in de wereld en is noodzakelijk voor een optimale gezondheid. Het is niet aanwezig in onze voedselketen omdat het een gedolven stof is en alleen beschikbaar in colloïdale vorm die niet in de natuur bestaat.
Indium is gebruikt door meer dan 1000 vrijwilligers in studies van de patenteigenaar van “IndiumEase” (zie www.Indiumease.net). Alvorens het onderzoek startte van de vrijwilligers, is er meer dan 40 jaar getest met 200 muizen en vergeleken met 200 controles. Het onderzoek werd uitgevoerd door Darthmouth MedicalSchool’sDr henry A. Schroeder, door de wetenschappers Dr henry A. Schroeder, J.J. Balassa, Marian Mitchner, M. Kanisawa, A.P. Nason en W.H. Vinton in de periode 1964-1968. Deze rapporteerden studieresultaten die een normalisering aangeven aan de hersenen en hormonen op de endocriene klieren (hypothalamus, hypofyse, epifyse ofwel de pijnappelklier) met betrekking tot 40 endocriene kliersystemen van de hormoonhuishouding met inbegrip van 32 hormonen (HGH, DHEA, melatonine).
 
Anekdotisch bewijs ondersteunt het gebruik ervan bij de bestrijding van veroudering, impotentie, goedaardige prostaatvergroting, verhoogde oogdruk, incontinentie en symptomen van de menopauze. Vermoeidheid, slapeloosheid, en diverse minerale deficiëntiegerelateerde aanhoudende pijn als fibromyalgie en artritis. Het is gebleken een volkomen veilig product te zijn bij minimale inname. Colloïdale middelen slaan niet op in het lichaam, maar worden beter en volledig opgenomen door het lichaam.
 
Dr. Henry Schroeder van de DarmouthMedical School heeft, naar aanleiding van de wetenschappelijke studies, vermeld dat Indium een ondersteuning kan geven op/bij:
 
  142 % totale verbeterde minerale absorptie in de klieren
  verhoogde opname van het chroom niveau met 333 %
  verhogen van niveaus als mangaan met 94 % zink met 97 % koper met 61 % en creatine tot 500 %
  suikerstofwisseling (diabetes)
  verbeterde opname van elementaire voedingsstoffen uit voeding en minerale supplementen, dus kan men veel minder vitamine/mineralen preparaten gebruiken.(ongeveer 50%)
  verbetering van bloedcirculatie (beter gelaatskleur) en viscositeit en vermindering van afzetting van cholesterol in de bloedvaten
  verbetering van hemoglobinegehalte (IJzerhoudende kleurstof in de rode bloedcellen. deze stof bindt zuurstof, waardoor een rode bloedcel zuurstof van de longen naar de verschillende weefsels kan brengen)
  verlengende levensduur van rode bloedcellen tot 90-120 dagen (anti veroudering)
  migraine, slapeloosheid door de gunstige melatonine afgifte
  verbetering van het immuunsysteem en een versnelde genezing bij snijwonden en kneuzingen
  verbeterde opname van mineralen en helpt bij het herstel van een droge huid en nagels
  herstel van haargroei (kaalheid) en natuurlijke haarkleur
  remmen van ziekmakende bacteriën van het gebit, en bacteriën die verkoudheid en keelpijn veroorzaken
  vergroten van het uithoudingsvermogen en de energie/kracht
  het herstellen van slaappatronen door het  regulieren van de hormonen en een verbeterde mineraalopname
  verminderen van chronische pijnen
  verminderen aan de behoefte van alcohol en drugs en helpt bij voedsel- en andere verslavingen
  tegengaan van hypoglykemie (De situatie waarbij het bloedsuiker te laag is)
  bij de behandeling tegen impotentie
  verminderen met problemen bij vrouwen in de menopauze
  vermindering van trillen bij Alzheimer patiënten in 10 dagen gebruik bij 74 % van de bestudeerde gevallen
  verbetering van spraak- en motorieke vaardigheden bij ziekte van Parkinson
  verlengen van levensduur van muizen met kanker met 26 % en vermindering van kwaadaardige tumoren met 42 %
  verbeteren van de  natuurlijke stofwisseling (o.a. overgangsklachten als o.a. opvliegers)
  helderder van geest betere concentratie en vrolijker
  gezichtsvermogen, oren, smaak en reukorganen
  vermindering ouderdomsvlekken
  krimpen van poriën en rimpels verminderen bij verouderde huid ook vermindert het roodheid/irritatie van de huid
  verandering van lichaamshouding (men staat rechterop)
  liften van oogleden
  Transformatie van angst- naar liefde
  Innerlijke ziekte- naar innerlijke geluk
  ongeluk- naar geluk
  depressiviteit- naar levensvreugde
  stress- naar ontspanning
  negatieve houding- naar positieve houding
  kwaadaardigheid- naar naastenliefde
  pijn- naar evenwicht
  Vraag je niet af waar het middel overal werkzaam op is, het is werkzaam vanaf het  begin van het alfabet tot het eind van het alfabet. Iemand die aan dit middel begint zal direct verkocht zijn van de werking ervan.
 
Colloïdaal goud, zilver, platina en indium
 
  Bestaat 0,99.9% uit puur goud, zilver, platina en indium
  is een volledig natuurlijk voedingssupplement van mineralen
  er zijn nog nooit negatieve bijwerkingen gemeld
  geeft geen problemen met andere medicatie
  kan aan iedere drinkbare vloeistof toegevoegd worden om in te nemen
  gemaakt met het meest zuivere water
  het is niet nodig het product te koelen maar wel donker bewaren
 
Ook geschikt voor extern gebruik: breng het middel direct aan op schaaf of snijwonden. Bij ontstekingen aan oren en ogen enkele malen per dag in oog of oor druppelen.
Bij verkoudheden of holte-ontstekingen (sinussen) in de neus druppelen en opsnuiven, deze zullen zich dan snel weer openen. Zwangere vrouwen dienen een arts te raadplegen. Bij dieren gebruik met 6-8 druppels 13 kg lichaamsgewicht in een drinkwater.
 
Wij willen graag dat deze informatie voor medische doeleinden gebruikt wordt (zonder voordien medische resultaten te claimen) en zien dit dus ook geleidelijk gebeuren.
Uiteraard is het niet zo dat colloïdaal goud, platina, zilveren Indium geneesmiddelen zijn en worden ook niet als zodanig aangeboden. Als u ziek bent dient u altijd een arts te raadplegen.
 
 
 

Wil je meer te weten komen Google dan even op colloïdaal Goud, zilver, platina en Indium
 
 
 
 
Ervaringen van mensen
 
(Moeder leeftijd-39 met een 12-jarige)
Mijn dochter, haar vriend met zijn moeder en ik gingen kamperen voor een weekend. Als ik het Indium niet had, zou ik het waarschijnlijk niet gehaald hebben. Het Indium is echt geweldig voor de energie en ik ben dankbaar dat ik het heb.
 
 
(vrouw, leeftijd-65)
Ik denk dat het Indium me echt op pept. Sinds mijn verjaardag, toen ik in de ochtend opstond om 5:20 om te beginnen aan de schoonmaak van mijn huis. ik had tot 10:30 s’ avonds vrienden op visite, ik was mijn middag dutje vergeten. Wat ik mij niet voor kan stellen, natuurlijk komt dat omdat ik 65 jaar ben geworden denk je dan en dan ga je er niet van uit dat je meer energie krijgt! Ik heb heel veel energie met het Indium. Nu kan ik het bij houden met mijn jonge man! Ha ha!
 
(Vrouw 49)
Het Indium geeft me meer energie. Ik was begonnen aan de overgang. Op alle fronten gaat het beter! Bedankt!
 
(Vrouw leeftijd-45)
Ik vergeet soms het Indium te gebruiken. Vroeger had ik een vervelende zenuw trek aan mijn oog voor zo lang als ik me kan herinneren, die begon altijd als ik het niet verwachtte, en kon soms uren duren, soms dagen. Ik haate het. Sinds ik het Indium inneem, is het niet meer voor gekomen. Als Indium alleen dat al dat doet voor mij is het is spectaculair. Ik zal jullie op de hoogte houden.
 
 
 
(Vrouw met een voorgeschiedenis van miskraam)
Deze dame was zwanger en had zware bloedingen. Bij het gebruik van het Indium stopte na enkele weken het bloeden
 
Op het nippertje vóór de donder en regen kwam nog snel even gedoucht en niet moe tot bedtijd s’ avonds 11 uur ik was echt verbaasd. Je had gelijk toen je zei dat het de vermoeidheid vertraagt.
 
Van een gepensioneerde elektricien:
Door het Indium is mijn denkvermogen verbeterd. Voordat ik moest gaan werken moest ik eerst stoppen, gaan zitten om mijn gedachten te ordenen. Nu kan ik onderweg de dingen overdenken.
 
 
Meer ontspannen. Ik verloor drie pond overgewicht, en voel me nog steeds veel beter dan twee weken geleden (vóór het Indium), en ik doe meer dingen.
 
 
Met het Indium vind ik meer rust, zodat ik al een uur eerder wakker ben voor het alarm af gaat en ben helemaal uitgerust. En een zeer duidelijke libido verbetering.
 
 
 
 
Procaïne
 
Procaïne, Gerovital, Novocaïne, GH3 en KH3
 
De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Deze producten zijn gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling door professor Ana Aslan ter bestrijding van de menselijke veroudering.
 
Om te kunnen functioneren moeten onze lichaamscellen constant worden gevoed met voedingsstoffen die uit ons bloed worden opgenomen en in energie omgezet. Naarmate we ouder worden verminderen de prestaties van de lichaamscellen en werkt onze energievoorziening minder goed dan vroeger. Dit proces verloopt heel geleidelijk en niet bij iedereen in hetzelfde tempo. Toch moeten we er rekening mee houden dat, naarmate we ouder worden, de meesten van ons last zullen krijgen van verouderingsverschijnselen.
 
Wat is Procaïne?
 
Procaïne is een voedingssupplement voor iedereen die conditie, vitaliteit en energie op peil wil houden of brengen. Het bevordert het concentratievermogen en heeft een gunstige werking op alle verschijnselen die met het ouder worden gepaard gaan.
 
Hoe het allemaal begon
 
Procaïne heeft als uitgangspunt de ontdekking door de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn van de stof “Novocaïne hydrochloride”. In 1905 vond dr. Alfred Einhorn met succes twee producten die, gesynthetiseerd en gecombineerd in een waterige oplossing, van nature voorkomen in het lichaam (para-aminobenzoic – PABA – een lid van het vitamine B complex en Di-ethyl-amino-ethanol – DEAE): novocaïne.
 
Nadat in 1905 novocaïne was ontdekt bleek dat er verder geen ander belang in het middel werd gezien dan de bekende verdoving die men bij de tandheelkunde gebruikte. Tot eind van de jaren 40 van de vorige eeuw, toen dr. Ana Aslan , van het Nationale Geriatrische Instituut in Boekarest, onderzocht of ze door bij oudere patiënten novocaïne te injecteren, de pijn van artritis bij hen kon verlichten.
 
Het experiment was inderdaad succesvol. Het resulteerde in verminderde pijn en grotere mobiliteit, maar wat interessanter was, de patiënten begonnen ook verbeteringen te bemerken in zowel fysiek als mentaal welzijn. Het bleek dat de algehele vitaliteit toenam. Zelfs mensen met grijs, nog maar weinig of geen haar kregen het oorspronkelijke volume en kleur van hun haar terug. Het middel bleek het verouderde lichaam in zijn geheel te verjongen.
 
De moderne “fontein van de jeugd”
 
Samen met collega’s heeft dr. Aslan kalium metabisulfiet en di- natrium fosfaat aan novocaïne toegevoegd om het gewenste effect te ondersteunen. Gerovital H3 was ontstaan.
De legende van Boekarest was geboren. Vandaag is Gerovital H3/procaïne beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld en gebruiken meer dan 50 miljoen mensen dit middel.
 
Deze Procaïne is een product bestaande uit de colloïdale procaïne en de isotone/frequentie vorm hiervan . Het zijn in gedistilleerd water zwevende en elektrisch geladen deeltjes procaïne die extreem klein zijn: tussen 0.01 en 0.02 micron in diameter. Door hun kleine structuur worden ze in hun geheel in het lichaam opgenomen.
Dit is bij pillen en capsules en poeders niet het geval, die grotendeels het lichaam verlaten via de normale afvoerwegen.
 
Niet gebruiken als u sulfonamide word voorgeschreven. Procaïne verminderd namelijk hier de werking van.
 
Ook niet gebruiken in combinatie met cholinesterase remmers, omdat dan de procaïne spiegel aanzienlijk wordt verhoogd.
 
Voor meer informatie zie: www.ageless.co.za/procaine.htm