GEROVITAL H3 ROEMENIË

GEROVITAL: EEN ELIXIR VOOR DE JEUGD ZONDER VEROUDERING

 

Gerovital , het wereldberoemde cosmeticamerk van Roemenië, is de creatie van professor dokter Ana Aslan , een fervent onderzoeker en gebrandmerkt als een pionier op het gebied van anti-verouderingsgeneeskunde.
Professor Aslans toewijding aan de ontdekking van een wetenschappelijk jeugdelixer heeft ook geleid tot de oprichting van ’s werelds eerste Geriatrisch Instituut (1952).
Professor Aslan en haar team van enthousiaste onderzoekers, waaronder apotheker Elena Polovrageanu, voerden  tussen 1946 en 1956 gedurende 10 jaar talrijke klinische en experimentele onderzoeken uit . Hun fantastische werk leverde Gerovital op .

 

Het verhaal gaat terug tot het einde van de jaren 40 toen professor Ana Aslan zich bewust werd van de biotrofe werking op lange termijn van Procaine (of Novocaine – formeel gebruikt als plaatselijke verdoving). Ze begon het te gebruiken als een medicijn dat op lange termijn in kleine doses moest worden ingenomen voor genezing en profylactische voordelen. Ze dwong Procaine In 1952 was Vitamine H3 , ook wel Gerovital genaamd , klaar om wereldwijd gelanceerd te worden, zodat iedereen kan profiteren van de gunstige effecten. Het was het eerste Roemeense originele biotrofe product en ook het eerste geneesmiddel dat is ontworpen om verouderingsprocessen op moleculair niveau te verminderen en bijgevolg chronische en degeneratieve ziekten van de derde leeftijd te verminderen.

In 1956 maakte Gerovital kennis met de internationale geneeskundewereld op The Congress Therapiewoche in Karlsruhe, en vervolgens op The European Congress of Gerontology in Basel. De theorie van professor Ana Aslan werd aanvankelijk met scepsis ontvangen, maar bewees haar juistheid in de jaren die volgden.

Het werd erkend als een medische doorbraak in 1957, op het 4e Internationale Gerontologiecongres in Verona , Italië . Wetenschappers en onderzoekers uit de VS, het VK, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Japan en Roemenië hebben vervolgens de behandeling van Ana Aslan bestudeerd en geanalyseerd en de anti-verouderingseigenschappen ervan bevestigd.

In 1957 homologeerde professor Ana Aslan Gerovital H3 en bracht het in massaproductie in de vorm van ampullen, en vijf jaar later in de vorm van tabletten.

Ana Aslan heeft later de cosmeticalijn Anti Aging Gerovital ontwikkeld . In 1966 registreerde Prof. Dr. Ana Aslan twee patenten voor Gerovital : een gezichtscrème en een haarlotion, als onderdeel van een uitgebreid geriatrisch programma.

Gerovital- cosmetica, gelanceerd in 1967 , maakte aanvankelijk deel uit van een programma dat was ontworpen om huidproblemen aan te pakken waarmee vrouwen vanaf hun veertigste te maken kunnen krijgen.

In 1980 vond Ana Aslan , samen met apotheker Elena Polovrageanu, een nieuw geriatrisch product uit – Aslavital (aangegeven in de profylactische en curatieve vormen van voornamelijk cerebrale en cardiovasculaire veroudering). Het werd zeer snel gepatenteerd en geïntroduceerd in de industriële productie.

De producten van Gerovital werden al snel beroemd in meer dan 30 landen. Enkele van de belangrijkste persoonlijkheden van de periode begonnen Gerovital te gebruiken : JFK, Gandhi, Sir Winston Churchill, Mao Zedong, Pablo Picasso, Tito, Indira Ghandi, Aristotel Onasis, Salvador Dali, Charles Chaplin, Kirk Douglas Marlene Dietrich, Claudia Cardinale, Jacqueline Kennedy en Chroesjtsjov. Sommigen van hen kwamen zelfs naar het geriatrische instituut van Ana Aslan in Boekarest om ten volle te profiteren van de effecten van Gerovital .

Dokter Aslan , een discrete onderzoeker gericht op haar werk en niet hongerig naar roem, heeft altijd de vertrouwelijkheid van haar patiënten gerespecteerd en claimde geen eer voor het verjongen van bepaalde internationale beroemdheden.

Het enorme werk van Professor Dr. Ana Aslan als arts en als onderzoeker, als het brein achter een team van onderzoekers, wordt unaniem gewaardeerd op internationaal niveau.

Ana Aslan was lid van prestigieuze wereldwijde organisaties en ontving vele internationale onderscheidingen en prijzen voor haar onderzoeksactiviteiten. Hier zijn slechts enkele van de internationale erkenningen van haar wonderbaarlijke activiteit om de menselijke gezondheid te dienen:

  • “Cross of Merit” – First Class of the Order of Merit, Duitsland, 1971 
  • “Cavalier de la Nouvelle Europe” Prijs Oscar, Italië, 1973
  • “Les Palmes Academiques”, Frankrijk, 1974
  • “Ere Foreign Citizen en Honorary Professor of Sciences”, Filippijnen, 1978
  • “Lid Honoris Causa” Diploma van de Bohemo-Slovakian Society of Gerontology, 1981
  • “Leon Bernard”-prijs, belangrijke onderscheiding toegekend door de Wereldgezondheidsorganisatie voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van gerontologie en geriatrie, 1982

Ana Aslan , geboren op 1 januari 1897, stierf op 19 mei 1988 op 91-jarige leeftijd.

Een Elixer voor anti-veroudering is de High Vitality Rejuvenation verkrijgbaar op de volgende website: https://www.aurorscalartechnology.com/product/verjonging-supplement-high-vitality-rejuvenation/

Referenties:

  • Nationaal Instituut voor Gerontologie en Geriatrie “Ana Aslan”
  • Stichting Ana Aslan
  • Farmec SA