TA-65 Astragaloside/Cycloastragenol

TA-65 wat is het en wat doet het.

TA-65 is een gepatenteerde, volledig natuurlijke, plantaardige verbinding die kan helpen bij het onderhouden of herbouwen van Telomeren, die afnemen naarmate mensen ouder worden.

De lengte van de Telomeren van een persoon zijn een goed indicator van zijn of haar algehele gezondheidstoestand, korte Telomeren zijjn in verband gebracht met cellulaire veroudering en disfunctie. Telomeerlengte wordt beschouwd als een belangrijke marker bij het meten van de biologische leeftijd van een persoon in tegenstelling tot hun chronologische leeftijd.

Om een lichaam gezond te houden is het belangrijk om de Telomeerlengte te behouden. Het hebben van korte Telomeren kan het natuurlijke verouderingsproces op cellulair niveau versnellen.

Door een enzym genaamd Telomerase te activeren, kan de TA-65 helpen bij het vertragen en mogelijk omkeren van leeftijd en levensstijl gerelativeerde Telomeerverkorting.

TA-65 supplementen hebben bewezen Telomerase te activeren en Telomeren te verlengen. Ze moeten worden ingenomen als onderdeel van een algemeen gezondheids en en welzijn regime.

TA-65 supplementen zijn veilig en effectief in meer dan een decennium van studies en in gebruik door mensen over de hele wereld.