Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Actieve koolstof als wondermiddel?

 
Actieve koolstof als wondermiddel?

 
De zuiverende werking van houtskool is al een paar duizend jaar bekend en er zijn ‘wonderverhalen’ in omloop. Overtuigend in die zin dat we hier met een bijzondere stof te maken hebben. Maar wij weten niet wat hier van waar is. De tijd en ervaring zal het ons leren.
 
Pas de laatste 60 jaar is goed onderzocht. En uit die onderzoekingen komt naar voren dat het een totaal veilig en onschuldig middel is dat geweldig werkt bij vergiftigingen. Je ziet dat ook in zowat alle serieuze literatuur over C60. Vandaar ook dat Norit gewoon bij de drogist verkocht mag worden. Zelfs als je een heel buisje leeg slikt kan dat geen kwaad. De meeste mensen merken niets als ze het slikken. Sommigen krijgen juist diarree of een lichte verhoging maar dat zijn naar mijn mening puur ontgiftingsreacties. Want dat is wat actieve koolstof doet in het lichaam.
 
Op zoek naar een product met C60 koolstof? Kijk dan hier voor C60 koolstof in olijfolie
 
Het C60 experiment
 
Wat is er nu onlangs gebeurd? Wetenschappers hebben de werking van C60 uitgeprobeerd op ratten. Ze deden dat met koolstof in de vorm van C60, een speciale vorm die zelden in de natuur voorkomt. We weten dat C60 een sterke antioxidant is. Met onderzoeken te doen op ratten die gif ingespoten hadden gekregen beter bestand waren tegen dat gif.
 
Het ging om18 ratten werden in drie groepen verdeeld. De eerste groep kreeg niets, de tweede extra olijfolie te eten en de derde groep kreeg C60 in olijfolie opgelost omdat dat dan makkelijker door de ratten opgenomen kon worden en door het eten gemengd kon worden. Tot de stomme verbazing van de onderzoekers bleven alle zes de ratten van de derde groep gemiddeld meer dan 30% langer leven en twee zelfs bijna twee keer zo lang. De ratten van de eerste twee groepen stierven gewoon na de gebruikelijke twee jaar vaak met ziekten, waaronder kanker (vanwege het onnatuurlijke laboratorium-voedsel -HN), terwijl de zes langer levende ratten totaal geen ziekten vertoonden. Ze waren ‘schoon’. Ook toen ze het gif ingespoten kregen vertoonden ze geen negatieve reacties. De onderzoekers vonden ook dat het opgeloste C60 werd geabsorbeerd door het maag-darmkanaal en in enkele tientallen uren uit het rattenlichaam verdween. “Deze belangrijke resultaten op het gebied van geneeskunde en toxicologie openen de poort naar vele mogelijke biomedische toepassingen van C60, inclusief kankertherapie, neuro-degeneratieziekten en veroudering,” aldus een onderzoeker.
 
Een veelbelovend middel
 
Sinds het jaar 1993 hebben talloze onderzoeken laten zien dat C60 en van C60 afgeleide stoffen opmerkelijk hoog potentieel tonen in verschillende deelgebieden van de geneeskunde en de biologie, voornamelijk wat betreft het splijten van DNA, als hulpmiddel bij het in beeld brengen van stukken weefsel, bescherming tegen UV- en ioniserende straling, antivirale werking, antioxidantwerking, werking tegen plakvorming, tegen allergische reacties en het voorkomen van de ontwikkeling van angina pectoris, stimulering van het immuunsysteem en antitumoren effecten, het bevorderen van de uitgroei van neuronen, transporteren van genetisch materiaal en zelfs de groei van haar, aldus de lijvige opsomming in het artikel in het tijdschrift Biomaterials.
 
Te mooi om waar te zijn?                                                               
 
Voorzichtigheid is natuurlijk altijd op zijn plaats, de toekomst zal het uitwijzen. Ratten verschillen natuurlijk in veel opzichten van mensen en ook is het de vraag of in veel langer levende organismen als mensen geen andere vervelende effecten van C60 op gaan treden die we nu nog niet kennen. Toch blijkt dit effect niet alleen bij ratten op te treden maar ook bij mensen en werkt het ook tegen andere vormen van schade dan waarmee in de proef is geëxperimenteerd (vergiftiging met chloroform), dan zouden we wel eens de lotto kunnen hebben geraakt in de strijd tegen veroudering en verwoestende zenuwziekten
 
Aubrey de Grey
 
Goed nieuws. De eerste mens die nooit hoeft te sterven, is al geboren. Aldus, dat zegt Aubrey de Grey, onderzoeker in gerontologie. “Als we al het geld dat we nu steken in de ontwikkeling van wapens, zouden uitgeven aan onderzoek naar onsterfelijkheid, kunnen we over twintig jaar mensen voor de dood behoeden.”
 
De Grey, die met zijn lange baard, ingevallen wangen en uitgevallen tanden zelf niet bepaald onsterfelijk aandoet, ziet ouderdom als een “dodelijke ziekte”. We lijden allemaal massaal aan “terminale zaken” als ‘division obsessed cells’‘intercellular junk’ en ‘mitochondrial mutations’.
Klinkt eng – maar wat doen we er aan? Stamceltherapie, weefselbewerking of DNA-oprekking zijn veelbelovend maar wordt, helaas – helaas, alleen nog maar op muizen getest. Voor mij zijn dit therapieën die onnatuurlijk zijn en ik zelf zou daar ook nooit aan beginnen. Dat is de reden waarom ik alleen met natuurlijke producten werk.
 
Buckyballs verdubbelen levensduur ratten
 
De ontdekking van buckyballs, de uit zestig koolstofatomen bestaande moleculaire voetballen, vormde het begin van de koolstofrevolutie, die uiteindelijk koolstofnanobuisjes en grafeen opleverde (met nog veel meer materialen in de pijplijn). Toch blijkt ook deze “oer” exotische koolstofverbinding nog heel wat geheimen te verbergen. Onder meer hun onverwachte en opmerkelijke geneeskundige effecten. Zal dit ook bij mensen zo werken?
 
C60 vangt gevaarlijke incomplete moleculen weg
Onderzoekers van de universiteit van Parijs en collega’s dienden het molecuul buckminsterfullereen, ook wel bekend als de “moleculaire voetbal”, buckyball, of C60, toe aan ratten, opgelost in olijfolie. C60 is apolair, dus lost veel beter op in olie dan in water en word daardoor beter opgenomen. Ze ontdekten dat het molecuul de levensduur van de ratten ongeveer verdubbelde, dit zonder chronische vergiftigingsverschijnselen.  De resultaten doen volgens de onderzoekers vermoeden dat het effect van C60, een antioxidant (een stof die vrije radicalen wegvangt; vrije radicalen zijn gevaarlijke incomplete moleculen die atomen van bijvoorbeeld eiwitten of DNA weggrissen en zo ernstige schade veroorzaken),
 
Onderzoek Buckyballs.

Buckyballs worden nu onderzocht in de zoektocht naar een middel tegen AIDS. Een enzyme dat nodig is voor HIV om zich te reproduceren heeft een apolaire holte in zijn 3D-structuur. Als deze holte wordt gevuld stopt het virus met productie. Aangezien Buckyballs ongeveer dezelfde diameter hebben en apolair zijn, zouden het goede HIV-blockers zijn.
Andere toepassingen zijn: In batterijen, optische apparatuur, chemische sensoren en zelfs synthetische diamanten
 
Stress, energie en weerstand
 
In 1985 is het molecuul C60 ontdekt. Het blijkt dat in olijfolie het C60 koolstofmolecuul zeer bijzondere eigenschappen heeft. Wat veel wordt ervaren is dat het stress kan doen verminderen, meer energie kan geven en tevens weerstand kan verbeteren.
 
Mitochondriën
 
C60 moleculen kunnen helpen de mitochondriën beter te laten functioneren waardoor je meer energie kan ervaren. Mitochondriën kunnen chemische energie uit suikers, vetten en eiwitten omzetten in een voor de cel bruikbare vorm van energie. Dat doen ze door deze stoffen met behulp enzymen te laten reageren met zuurstof – met andere woorden, te ‘verbranden’. Cellen die veel energie nodig hebben, zoals spiercellen, hebben veel mitochondriën.
 
C60 als super antioxidant
 
Zo kan C60 als super antioxidant tegen beschadigingen helpen en daarmee mogelijk op de lange termijn ziektes voorkomen.
 
Er zijn een aantal aannames met betrekking van het gebruik van C60:
 
·         Meer energie
 
·         Sneller herstel
 
·         Goed voor Hart en vaten
 
·         Minder slaap nodig
 
·         Anti-stress
 
·         Verhoging libido
 
·         Veroudering processen vertragen.
 
·         Kan het cholesterolgehalte verlagen
 
·         Voorkomen van grijs haar
 
·         Bescherming tegen zon UV en ioniserende straling
 
·         Elastischer, jongere huid
 
·         Antivirale werking
 
·         Tegen diversen allergische reacties
 
·         Stimuleren van immuunsysteem
 
·         Antioxidant werking
 
·         Anti-kanker
 
·         Voor een beter concentratievermogen
 
 
Conclusie
 
De conclusie die normale, die men kan trekken is dat koolstof op de een of andere manier alleen maar ‘slechte’ stoffen opneemt omdat koolstof een basis stof van het leven is en ons dus ‘schoon’ maakt. En daarom lijkt de werking op die van antioxidanten maar de werking is dus hoogst waarschijnlijk veel meer dan alleen maar ontgiftend. Ziekte en veroudering wordt voornamelijk veroorzaakt door stress en dit veroorzaakt vervuiling van ons lichaam.
 
Elke dag een theelepeltje
 
Wat dan? Trainer Boris Sala heeft de oplossing: het goedje C60 een koolstof mineraal. Onsterfelijkheid kan hij daarmee niet beloven maar wel een twee keer zo lang en bovendien kankervrij leven.
 
“Bij muizen werkt het sowieso maar er zijn ook al veelbelovende experimenten op arme kankerpatiënten in de favela’s van Brazilië mee uitgevoerd.”
En natuurlijk test Sala het zelf ook. Hij neemt al drie jaar lang elke dag een theelepeltje C60. “Je kunt het gewoon op internet bestellen als ‘met koolstof verrijkte olijfolie’.”
 
Het effect? Sala laat zijn spierballen rollen. “Ik kan beter sporten, laatst heb ik nog de Nederlands kampioen roeien verslagen. En verder voel ik me energieker, ik heb minder slaap nodig en heb ik een hogere weerstand.”
 
Op zoek naar een product met C60 koolstof? Kijk dan hier voor C60 koolstof in olijfolie
 
Pauw
 
In de uitzending van 27 april 2014, werd verteld over de kracht van C60. De uitzending gaat over mensen van 100 en ouder.
 
Disclaimer
 
De website Rif-healing is zorgvuldig samengesteld en in overeenstemming met de huidige kennis over C60. Neem in acht dat resultaten niet gegarandeerd kunnen worden en er zullen altijd verschillen van persoon tot per persoon zijn, ieder mens is anders en reageert anders. Ook zijn wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie, van sites van derden waar naar gelinkt wordt.