Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Goudwater en kwaliteit

 
De kwaliteit van goudwater
 
Goudwater en goudwater daar zit een heel groot verschil in. Goudwater alleen is niet voldoende om het lichaam en geest in een perfecte toestand te krijgen. Heel belangrijk is het dat goudwater alle mineralen bevat die er te vinden zij om synergie te creëren.
 
Mineralen
Een product behoord niet uit één stof te bestaan in dit geval goud maar uit een heel spectrum aan mineralen. Ons product bevat alle mineralen die er zijn en daarom creëert dit product synergie. Synergie is het effect van een samenwerking in een product met meerdere stoffen die groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken.
 
PPM goudwater
Ook het aantal PPM is belangrijk daarom bevat ons product tussen de 10 en 15 PPM goud en zilver. Tevens bevat het ongeveer 10% Ormus ook wel White Powder Gold genoemd.
 
NANO technologie
Het goudwater wat wij produceren is op basis NANO technologie gemaakt, wat inhoud dat de deeltjes van de mineralen vele malen kleiner gemaakt zijn. Hierdoor krijgt men een product dat veel beter door het lichaam opgenomen word dan andere producten. En bij NANO producten stapelt het niet in jou lichaam op. Nanodeeltjes zijn zeer kleine deeltjes van een stof, ter grootte van 1 tot 100 nanometer (één nanometer is één miljoenste millimeter). Deze NANO deeltjes hebben bijzondere eigenschappen die wezenlijk kunnen verschillen van ‘normale’ materialen, bijvoorbeeld andere geleiding of magnetische eigenschappen.