Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Kanker en regeneratie van cellen door elektromagnetische golven

 
Er zijn meer dan honderd soorten kanker. Deze kunnen op verschillende  plaatsen in het lichaam ontstaan. Elke soort is een andere ziekte. Een  gemeenschappelijk kenmerk van al deze ziekten is een ongeremde  celdeling.
 
Celdeling
 
Miljarden cellen vormen de bouwstenen van ons lichaam. Veel cellen  hebben het vermogen tot celdeling: uit 1 cel ontstaan 2 nieuwe cellen,  die zich op hun beurt ook weer delen, enzovoort. Celdeling is  noodzakelijk om te groeien en om beschadigde en oude cellen te  vervangen.
 
Goed geregelde celdeling
 
Onder normale omstandigheden regelt en controleert het lichaam de  celdeling goed. De informatie die hiervoor nodig is, ligt vast in de  genen. Onze genen hebben wij van onze ouders geërfd. Dit erfelijk  materiaal, ook wel DNA genoemd, komt in vrijwel elke lichaamscel voor.
 
Ontregelde celdeling
 
Lichaamscellen kunnen door allerlei invloeden beschadigd raken.  Doorgaans herstellen ‘repareer’genen deze schade. Maar een cel kan ook  onherstelbaar beschadigd raken. De beschadiging kan leiden tot een  aantal veranderingen in de genen. Hierdoor raken de groei, de deling en  de ontwikkeling van de cel ontregeld. Er ontstaat ongeremde celdeling  die leidt tot een gezwel of tumor.
Lees verder op: Wat is kanker?, KWF Kankerbestrijding
 
Kanker
 
Kijk ook even hier: NGC Energy Healing
Lichaamscellen kunnen worden geregenereerd – hersteld of vernieuwd –  door een behandeling met elektromagnetische golven. Dit gaat soms verder  dan genezen; immers regenereren is niet alleen het herstellen van de  functies van lichaamscellen maar ook het vervangen van onherstelbaar  beschadigde cellen of verloren gegane cellen door gelijkwaardige nieuwe.  Door dit regeneratieproces kunnen lichaamsfuncties weer worden  hersteld. Dit regenereren gebeurt op een volledig natuurlijke manier.