Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Hoe verjonging van het lichaam mogelijk is

 

“Wat zie jij er goed uit zeg!
Dat is de opmerking die ik vaak te horen krijg sinds ik High Vitality Rejuvenation gebruik.” (Merel)
 
 
 
“Een product ontwikkelen dat het leven van mensen positief beïnvloedt, dat is toch prachtig!
 
Verjonging een kans geven, veroudering tegengaan.”
 
High Vitality Rejuvenation: voor wie?
 
“De fontein van de jeugd”, zo wordt High Vitality Rejuvenation ook wel eens genoemd. Dit zorgvuldig samengestelde product is voor elke volwassene die zich jong en vitaal wil voelen en er rimpelloos wil uitzien.
 
Wat is High Vitality Rejuvenation?
 
High Vitality Rejuvenation is een voedingssupplement . Het beste resultaat bereik je als je High Vitality Rejuvenation dagelijks gebruikt. De verjonging zal in de meeste gevallen binnen 6 tot 8 weken duidelijk zichtbaar zijn, in vele gevallen al binnen 14 dagen.
 
Verjonging, minder rimpels, meer energie…
 
Dit revolutionair product is ontwikkeld om stamcellen in het lichaam te vermeerderen en wel op een natuurlijke manier. Een effectievere formule moet nog uitgevonden worden. Deze formule kan zorgen voor een betere vitaliteit en een sterker immuunsysteem. En dat resulteert dan weer in meer helderheid van geest. Ook kan dit product de huidstructuur drastisch doen verbeteren, wat inhoudt dat rimpels en verzakkingen kunnen afnemen of zelfs verdwijnen.
 
Als de energie van de mens afneemt, dan neemt ook de geestelijke helderheid af omdat lichaam en geest als één functioneren. De High Vitality Rejuvenation formule is een levensverlengende/verjongende Formule op natuurlijke basis. Met High Vitality Rejuvenation is het beter leven en langer leven!
 
 
 
 
 
 
Ervaringen met High Vitality Rejuvenation:
  • meer energie
  • afnemen van rimpels
  • strakkere huid
  • verhoogde mentale helderheid
  • verbeterend geheugen
  • verlichting van ontstekingen
  • een algemeen gevoel van welzijn


Productinformatie…
High Vitality Rejuvenation bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Ingrediënten zijn onder andere: Natrium- bicarbonaat, peptiden, C60, magnesium en Procaïne.
 
 
Goed om te weten…
 
Procaïne, C60, Gerovital, Novocaïne, GH3 en KH3
 
Procaïne is de ontdekking van de Oostenrijkse biochemicus dr. Alfred Einhorn.
De merknamen kunnen variëren, maar Procaïne, Novocaïne, Gerovital, GH3 en KH3 verwijzen allemaal naar hetzelfde middel. Deze producten zijn gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling door professor Ana Aslan ter bestrijding van de menselijke veroudering.
Om te kunnen functioneren moeten onze lichaamscellen constant worden gevoed met voedingsstoffen die uit ons bloed worden opgenomen en in energie omgezet. Naarmate we ouder worden verminderen de prestaties van de lichaamscellen en werkt onze energievoorziening minder goed dan vroeger. Dit proces verloopt heel geleidelijk en niet bij iedereen in hetzelfde tempo. Toch moeten we er rekening mee houden dat, naarmate we ouder worden, de meesten van ons last zullen krijgen van verouderingsverschijnselen.
 
Wat is Procaïne?
Procaïne is een voedingssupplement voor iedereen die conditie, vitaliteit en energie op peil wil houden of brengen. Het bevordert het concentratievermogen en heeft een gunstige werking op alle verschijnselen die met het ouder worden gepaard gaan.
 
In 1905 vond dr. Alfred Einhorn met succes twee producten die, gesynthetiseerd en gecombineerd in een waterige oplossing, van nature voorkomen in het lichaam (para-aminobenzoic – PABA – een lid van het vitamine B complex en Di-ethyl-amino-ethanol – DEAE): novocaïne.
 
Procaïne wordt gemetaboliseerd in plasma door het enzym pseudocholinesterase door middel van hydrolyse in para-aminobenzoëzuur (PABA), dat weer uitgescheiden wordt door de nieren in de urine. Eventuele allergische reacties op procaïne zijn doorgaans niet afkomstig van een reactie op procaïne zelf maar op PABA.
 
Nadat in 1905 novocaïne was ontdekt, bleek dat er verder geen ander belang in het middel werd gezien dan de bekende verdoving die men bij de tandheelkunde gebruikte. Tot aan het eind van de jaren 40 van de vorige eeuw: toen onderzocht dr. Ana Aslan, van het Nationale Geriatrische Instituut in Boekarest, of door bij oudere patiënten novocaïne te injecteren, de pijn van artritis bij hen kon verlichten.
 
Het experiment was inderdaad succesvol. Het resulteerde in verminderde pijn en grotere mobiliteit, maar wat interessanter was, de patiënten begonnen ook verbeteringen te bemerken in zowel fysiek als mentaal welzijn. Het bleek dat de algehele vitaliteit toenam. Zelfs mensen met grijs, nog maar weinig of geen haar kregen het oorspronkelijke volume en kleur van hun haar terug. Het middel bleek het verouderde lichaam in zijn geheel te verjongen.
 
De moderne “fontein van de jeugd”
Samen met collega’s heeft dr. Aslan kalium metabisulfiet en di-natrium fosfaat aan novocaïne toegevoegd om het gewenste effect te ondersteunen. Gerovital H3 was ontstaan. De legende van Boekarest was geboren. Vandaag is Gerovital H3/procaïne beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld en gebruiken meer dan 50 miljoen mensen dit middel.
 
Wat zijn stamcellen?
 
Stamcellen zijn een speciaal soort van “ongedifferentieerde” lichaamscellen die het vermogen hebben om zichzelf te transformeren in specifieke vormen van gedifferentieerde” cellen die het weefsel van een orgaan, zoals de huid en het hart in het lichaam vormen. De stamcel zal worden beïnvloed door de cellen in de directe omgeving en transformeert zich in hetzelfde type cel van dat orgaan, zoals een hartcel, levercel en hersencellen.
 
 
 
 
Volwassen stamcellen
Volwassen stamcellen zijn het meest in overvloed te vinden in het beenmerg en worden soms aangeduid als beenmergstamcellen. Een gezond lichaam produceert continu deze volwassen stamcellen, die dan circuleren in de bloedbaan om de functie van gedifferentieerde, verouderde cellen te vervangen. Daardoor behoudt men het natuurlijke proces van een optimale gezondheid.
 
Je hebt misschien gehoord van nieuwe berichten van “embryonale stamcellen”? Dat zijn stamcellen die worden afgenomen van ongeboren menselijke embryo’s. Hier hebben wij het over volwassen stamcellen, die worden geproduceerd in je eigen lichaam. Omdat je lichaamscellen je eigen DNA bevatten, zal je immuunsysteem je eigen stamcellen niet identificeren als een vreemd organisme en het wordt dan niet aangevallen en vernietigd.
 
De High Vitality Rejuvenation zorgt ervoor dat je stamcellen nog meer vermeerderd worden door natuurlijke producten die aan deze formule zijn toegevoegd. Hierdoor neemt de vitaliteit en gezondheid toe.
 
Volwassen stamcellen worden dus niet beïnvloed door deze “afwijzing” zoals het probleem dat vaak optreedt wanneer embryonale stamcellen uit externe cellen worden getransporteerd. De ethische of religieuze kwesties in verband met het transporteren van embryonale stamcellen van een menselijke foetus zijn hier dan ook niet aan de orde, want ze zijn van nature gemaakt in je eigen lichaam.

Wat zijn beenmerg stamcel (versterkers)?
Recente wetenschappelijke ontwikkelingen hebben aangetoond dat volwassen stamcellen, die dus geproduceerd worden in het beenmerg, door het gehele lichaam reizen en transformeren om een optimale organen- en weefselfunctie te ondersteunen. Naarmate de mens ouder wordt neemt de natuurlijke productie van volwassen stamcellen af en beginnen tekenen van veroudering te ontstaan, zoals het minder optimaal functioneren van de organen en weefsels.
 
High Vitality Rejuvenation
Het product High Vitality Rejuvenation is een product met Procaïne, en is een verder doorontwikkeld product. In deze hoedanigheid is het veel effectiever dan de op de markt bestaande procaïne of C60 producten. Het is een colloïdale oplossing, en met toevoeging van andere natuurlijke stoffen is het een zeer sterk anti-verouderingsmiddel geworden. Het zijn in gedistilleerd water zwevende en elektrisch geladen deeltjes procaïne die extreem klein zijn: tussen 0.01 en 0.02 micron in diameter. Door hun kleine structuur worden ze in hun geheel in het lichaam opgenomen. Dit is bij pillen en capsules en poeders niet het geval, die grotendeels het lichaam verlaten via de normale afvoerwegen.
 
De High Vitality Rejuvenation formule maakt gebruik van procaïne HCl als bron van de “B” -vitamine (para-aminobenzoic acid) en DEAE (diethylaminoethanol), een voorloper van de “B” -vitamine choline. Procaine HCl wordt gebruikt vanwege de unieke kwaliteit die de molecule vertoont, om door de beschadigde membranen van zieke (zieke) cellen te kunnen worden getransporteerd. De procaïne HCl verhoogt het elektrische potentieel van het plasmamembraan en de andere membranen van de cel en levert voedingsstoffen die essentieel zijn om reparaties uit te voeren.