Rife Healing

Gezond worden door frequenties

Meer licht in de cellen

 
White Powder Gold/Ormus en multidimensionale werking
 
White Powder Gold, ook wel Ormus, de Steen der Wijzen of Levens Elixer genaamd, veroorzaakt een verandering in het lichaam. Het creëert een transmutatie in de cellulaire structuur, wat tot effect heeft dat de cellen meer licht gaan bevatten. Ormus werkt in op alle multidimensionale niveau’s en kan er voor zorgen dat de linker- en de rechterhersenhelft meer in balans komen. Ook kan Ormus gezien worden als een anti-aging (anti-verouderings) middel. Dit is ook de reden waarom White Powder Gold is toegevoegd aan ons product de Rejuvenation Formula Gold (Goudwater). En mede door deze toevoeging aan het goudwater is het een heel uniek product geworden. Meer informatie hierover kun je op onze website vinden.
 
White Powder Gold/Ormus kan zintuigen activeren
 
Ormus kan slapende zintuigen activeren; mensen hebben het allemaal in zich: helderziend, helderhorend, telepathie, etc. Iedereen kon aura’s zien voordat we geprogrammeerd werden. White Powder Gold helpt om het aantal actieve zintuigen te verhogen van 5 naar 12. Het is echter wel zo, dat wat iemand ziet en voelt afhangt van het aantal zintuigen dat in hem of haar actief is.
 
Ormus heeft een grote invloed op de aura en de energetische verschijningsvormen van het fysieke lichaam. Het programmeert de harmonie en balans en maakt dat je je beter kunt concentreren, beter dingen kan onthouden en brengt rust in je hoofd.
 
Vitaliteit/helderheid van geest met White Powder Gold/Ormus
 
Ook kan Ormus van grote invloed zijn op de vitaliteit en helderheid van geest; het kan DNA strengen activeren waardoor we een sterkere connectie krijgen met onze innerlijke bron. DNA strengen zijn Crystallijnen structuren die informatie zenden en ontvangen.
 
White Powder Gold van Auror Scalar Technology b.v is voorzien van goud, platina, zilver, indium, koper, ijzer, zink, palladium, titanium, vanadium en iridium en Rhodium. Dit is een superieur product en bestaat uit goud in Monatomische staat en daaraan zijn toevoegingen gedaan, deze helpen bij het herstellen van het functioneren van je DNA en bij het versturen en ontvangen van informatie. Het beïnvloedt het gevoel, vitaliteit, rustgevoelens, helderheid van de geest en het bewustzijn.
Mensen die onze White Powder Gold (Ormus) gebruiken en in staat zijn dit te combineren met het spirituele en fysieke en het metafysische, zijn zeer tevreden en kunnen fenomenale resultaten behalen.